Chakrahealing

(2 dage)
 
DATOER FOR AFHOLDELSE AF KURSET:

Der er pt. ikke planlagt nogle datoer for dette kursus, men kontakt mig alligevel gerne, hvis du er interesseret

UNDERVISER: 

Anette Bækkelund

PRIS: 

kr. 2.000,- inkl. morgenmad/kaffe/the/frugt samt eftermiddagskage

 

LÆR CHAKRAHEALING OG TILFØJ ENERGI TIL DIN KLIENTS UBALANCER!

Det du lærer på kurset er, at aflæses alle 7 chakra og pejle dig frem til hvilken af de 7 chakra der er i ubalance. Derefter lærer du at fylde energi på chakraene, så klienter går ud af døren med dyb indre ro og harmoni.

 

HVORDAN VIRKER HEALINGEN?

Når energien blokeres f.eks. ved spændinger og negative følelser, vil livskraften blive nedsat de pågældende steder. Healing kan opløse disse blokeringer og får energien til at strømme frit igen, så du får dine klienter til at blive i balance. De vil opleve mere ro, glæde og harmoni og en dybere kontakt med sig selv. Når de selv er mere i balance, kommer de også i bedre kontakt med deres omgivelser.
Chakrahealing handler om at behandle disse blokeringer og genoprette kroppens energimæssige balance. Chakrabehandling renser op i chakraerne, tilfører ny energi og får vores energihjul til at rotere i den rigtige hastighed.

 

DET PRAKTISKE

Du kan efterfølgende gentage kurset for kr. 500,-

Kurset afholdes i vore kursuslokaler på Christianslundsvej 88, 2. sal, Nyborg. Det er ikke muligt at overnatte på kursus-/uddannelsesstedet, men der er gode overnatningsmuligheder i gå-afstand fra kursusstedet.

Tilmelding:
Send mig en sms på 22 43 62 61 med navn, adresse, tlf. og mail, hvorefter jeg sender dig en faktura. Du er tilmeldt kurset når fakturaen er betalt.
Du er velkommen til at kontakte mig på tlf. 22 43 62 61, hvis du har brug for mere information.