SPANIEN: Meditation- og yoga-rejse

tirs.23majHele dagentirs.30SPANIEN: Meditation- og yoga-rejse(Hele dagen) Hotel Apartamentos Bajondillo, Torremolinos, SpanienTypeAndet

Information

Vi har igennem de sidste 20 års arbejde med meditation og selvudvikling oplevet, at der hos mange er stor lyst til at komme væk fra de daglige omgivelser og gøre noget godt for sig selv – gerne på en udlandsrejse, hvor man har særligt gode muligheder for at opleve ro og stilhed, fokusere på sit eget personlige velbefindende og pleje sin personlige udvikling – både fysisk, mentalt og spirituelt. Siden 2018 har vi været afsted på ture til Fuengirola, men denne gang tager vi til Torremolinos, der ligger mellem Malaga og Fuengirola. På rejsen vil vi introducere jer til Spaniens sydlige solkyst og undervise i hovedsageligt meditation og yoga.

 

Pris: 3.500 kr. pr. person for 7 overnatninger i delt dobbeltværelse på et 4-stjernet hotel (ekskl. fly og mad, som du selv står for. Vi hjælper dig gerne med at bestille fly, og det er muligt at lave mad i lejligheden). Prisen inkluderer desuden undervisning i meditation og yoga, vandreture, musik (v/ Jens) samt hygge på stranden hver aften.

Underviser(e)

Anette og Jens Bækkelund

tlf. +45 22 43 62 61 mail: anette.baekkelund@gmail.com

Learn More

Tidspunkt

maj 23 (Tirsdag) - 30 (Tirsdag)

Sted

Torremolinos

Hotel Apartamentos Bajondillo, Torremolinos, Spanien