Hypnoseuddannelse

Uddannelse efter Brooksgrove-metoden (7 dage)
 
DATOER FOR AFHOLDELSE AF KURSET:

Der er pt. ikke planlagt nogle datoer for dette kursus, men kontakt mig alligevel gerne, hvis du er interesseret

UNDERVISER: 

Anette Bækkelund

PRIS: 

kr. 7.000,- inkl. morgenmad/kaffe/the/frugt samt eftermiddagskage

 

RAB godkendt kursus for FDZ og ZCT’s medlemmer med 56 RAB-point. Se www.zct.dk under kurser.

BLIV HYPNOTERAPEUT!

Som en overbygning på TFT kan du nu tage uddannelsen til hypnoterapeut. På uddannelsen lærer du at finde og bearbejde gamle konfliktchok samt at bearbejde bl.a. overvægt. Du lærer alt, hvad du skal bruge som hypnoterapeut, så du efter endt uddannelse øjeblikkeligt kan tage klienter ind i klinikken til hypnose. Vi kommer også ind på emner så som bearbejdning af sukkerafhængighed og rygeafhængighed, så klienten kan få en bedre og sundere livsstil. Den viden, du vil få på denne uddannelse, er en kombination af METAsundhed, Tankefeltterapi, regressionsterapi, meditation samt hypnose. Teknikken vil i øvrigt også kunne bruges på at forløse almindelige traumer/konflikter.

 

DET PRAKTISKE

Du kan efterfølgende gentage kurset for kr. 2.000,-

Kurset afholdes i vore kursuslokaler på Christianslundsvej 88, 2. sal, Nyborg. Det er ikke muligt at overnatte på kursus-/uddannelsesstedet, men der er gode overnatningsmuligheder i gå-afstand fra kursusstedet.

Tilmelding:
Send mig en sms på 22 43 62 61 med navn, adresse, tlf. og mail, hvorefter jeg sender dig en faktura. Du er tilmeldt kurset når fakturaen er betalt.
Du er velkommen til at kontakte mig på tlf. 22 43 62 61, hvis du har brug for mere information.

Et helt igennem fantastisk og nærværende vægtkontroluddannelse, hvor man får godt styr på sin egen proces og lærer at hjælpe andre i deres proces. Tak af hjertet.
Anonym

Fantastisk god uddannelse.
Mette

Et super godt uddannelsesforløb at bygge oven på de andre kurser, til effektiv forløsning af traumer og ubehag. Anette er en professionel terapeut og underviser, som støtter og hjælper sine kursister, til større faglig indsigt og personlig udvikling.
H. Pihl

Uddannelsen giver indsigt i en behandlingform, der går meget dybt. Dette ses både på “prøvekaninen” men ikke mindst på mine egne “traumer” ift. vægt. For første gang i mit liv har jeg det godt med min vægt og min mad.
Anonym

Et fantastisk forløb, hvor jeg går hjem med en viden, som jeg virkelig glæder mig til at arbejde med. Tak. Anette
Anonym