KLINIKDRIFT

KURSUS FOR SELVSTÆNDIGE TERAPEUTER (2 DAGE)

ET ESSENTIELT KURSUS FOR SELVSTÆNDIGE TERAPEUTER!

 • Vil du arbejde professionelt som terapeut?
 • Vil du arbejde med dig selv og din personlige udvikling?
 • Lader du dig stresse af komplicerede regler for skat, moms og afgifter?
 • Hånden på hjertet, overholder du reglerne for korrekt journalføring (datatilsynet)?
 • Søger du et trygt sted, hvor du kan få teoretisk og praktisk viden til at nå dit mål?
 • Ønsker du sparring og vejledning fra undervisere, der gavmildt deler ud af egne erfaringer?

Så er dette kursus lige noget for dig!

Super konkret viden om helt nødvendige dele af det at være selvstændig  terapeut. Det giver ro og tryghed at føle sig godt klædt på af meget kompetente undervisere.

Karin

Kurset er for selvstændige terapeuter, der ønsker at få bedre kendskab til de administrative rutiner og regler for hele behandlerområdet.
Der stilles store krav for at opnå momsfritagelse, og vi gennemgår skatteregler, uddannelseskrav, persondatalovens krav til journalføring, økonomisystem, etiske regler m.v.
Der er mange udfordringer forbundet med at starte som selvstændig terapeut – vi hjælper dig med at få øje på dine forhindringer og skabe flow i din klinik.

DATOER FOR 2023 (i Ferritslev)

_________

marts

man.13mar.(mar. 13)9:00tirs.14(mar. 14)16:00Klinikdrift9:00 (13) - 16:00 (14)(GMT+01:00) Fasanvej 29, 5863 FerritslevTypeKursus

PRIS: kr. 2.000,- (Gentagelse: kr. 600)

Inkl. diplom, morgenmad, kaffe/te, frugt samt eftermiddagskage

DET PRAKTISKE

 • Undervisere: Anette Bækkelund og Jens Bækkelund.
 • Du kan efterfølgende gentage kurset for kr. 600.
 • Kurset afholdes i lyse lokaler (og evt. udenfor) hos Jens’ mor på landet (Fasanvej 29, 5863 Ferritslev). Kursusstedet har gode parkeringsmuligheder.
 • Tilmelding: Send mig en besked på tlf. 22 43 62 61 eller til mail anette.baekkelund@gmail.com med navn, adresse, telefonnummer og mailadresse, hvorefter jeg sender dig en faktura. Du er tilmeldt kurset når fakturaen er betalt.
 • RAB-godkendt kursus for FDZ og ZCT’s medlemmer med 14 RAB-point. Se www.zct.dk under kurser.
 • Du er velkommen til at kontakte mig på tlf. 22 43 62 61, hvis du har brug for mere information.
Anette og Jens Bækkelund, der sidder og snakker på trappen i deres hus.

Jeg har tidligere deltaget i et en-dagskursus i klinikdrift hos en anden behandler, og jeg har deltaget i et iværksætterkursus i kommunalt regi. Begge gode kurser, men alligevel var jeg meget usikker da jeg startede egen behandlervirksomhed for 3 år siden. I foråret droppede jeg mit cvr-nummer for at tage en tænkepause. Der var noget, der var forkert. Nok mest inde i mig.

Da jeg så Anette og Jens’ 2-dages kursus i klinikdrift var jeg ikke i tvivl. Og her bagefter kan jeg kun sige, at mine forventninger til fulde blev indfriet – og mere til. Jens’ indgående viden om de udfordringer en alternativ behandler står med, når man starter virksomhed op, er uovertruffen. Han hjælper en til at få en forståelse for alle de regler, der syner så komplicerede. Og guider en til at finde de bedste løsninger alt efter, hvilken form for ”produkt”, man gerne vil sælge.

Men uden Anettes hjælp til at finde og fjerne de blokeringer, jeg havde, omkring det at tjene penge og få succes, ville jeg ikke have fået modet til at komme i gang i gen. Det var det absolut vigtigste punkt i kurset for mig at få en løsning på.

Super kursus, super undervisere, genialt koncept – Kan på det kraftigste anbefales til alle, der påtænker at starte op som alternativ behandler og så sandelig også til dem, der allerede er i gang, men ikke kan få det til at fungere.

SJ

Virkelig god og praktisk orienteret. Nu ved jeg helt konkret, hvad jeg skal gøre.

Lisbeth Lysdal

Kurset skaber klarhed over den økonomiske side af at starte op. Værktøjerne er simple og alle kan  være med. Desuden er Jens og Anette virkelig dygtige undervisere og kurset giver fantastisk god mulighed for at få indsigt i de traumer og blokeringer den enkelte har i forhold til at starte op/vedligeholde flowet i virksomheden. Tak for et godt kursus.

Anonym

Jeg fik vendt frygt til begejstring og bobler i maven. Lærerigt.

Anonym

Dejligt afslappende, meget fyldesgørende, og meget vigtig viden omkring klinikdrift. Anette og Jens, et fantastisk par, som har en stor viden omkring, hvilke traumer der stopper os i at starte op. Regler omkring opstarten, med alt det praktiske. Skøn forplejning og fantastisk atmosfære. Tak til 2 dejlige mennesker.

Hanne

Jeg kan varmt anbefale kurset til andre der gerne vil igang med at være selvstændig. Jens og Anette har erfaring og indsigt i de mange forskellige ting man skal have styr på.

Kurset har gjort mange ting lettere for mig at sætte mig ind. Tusind tak.

Anonym, Nyborg

Et super dejligt og velinformerende kursus, hvor både “start op som selvstændig” traumer bliver forløst, og man får info/hjælp til det administrative, så man er rustet til at springe ud som terapeut. Tak i to skønne mennesker.

Mette