+45 22 43 62 61 (fra kl. 14:30-15:00) anette.baekkelund@gmail.com

Metametoden

Grundkursus (2 dage)
DATOER FOR AFHOLDELSE AF KURSET:

Der er pt. ikke planlagt nogle datoer for dette kursus, men kontakt mig alligevel gerne, hvis du er interesseret​

UNDERVISER: 

Anette Bækkelund

PRIS: 

kr. 2.000,- inkl. morgenmad/kaffe/the/frugt samt eftermiddagskage

 

RAB godkendt kursus for FDZ og ZCT’s medlemmer med 16 RAB-point. Se www.zct.dk under kurser.

FÅ ET NYT SYN PÅ SYGDOM OG HELBREDELSE!

Kurset vil forandre dit syn på sygdom og dine muligheder for hurtig og effektiv helbredelse. Metoden er baseret på den tyske læge Dr. Ryke Hamers grundige undersøgelse af over 20.000 sygdomsforløb i perioden fra 1986 til 1996 og den teori, han udviklede på det grundlag.
Metametoden bygger på naturlove og logiske sammenhænge mellem det, der sker i vores krop, vores psyke og vores sind, når vi udsættes for stress og chokerende oplevelser i vores liv. Metoden anviser en løsning på mange af de alvorlige sygdomsforløb, som den traditionelle medicin ikke er i stand til at behandle effektivt. Det er vores erfaring, at man på kurset får fornyet håb om at kunne komme ud af alle alvorlig sygdomsforløb og blive frigjort fra frygt for at blive ramt af alvorlig sygdom.
Den afgørende forskel på Metametoden og traditionel medicin er, at man tager udgangspunkt i et fysisk og følelsesmæssigt ubehag – noget alle kan relatere sig til.
Udgangspunktet for en behandling kan fastlægges med stor sikkerhed, og resultatet bliver derfor succesfuldt.

 

DET PRAKTISKE

Kurset giver adgang til deltagelse på overbygningen i Metametoden. Denne overbygning er en del af vores uddannelse – Psykoterapeut efter Brooksgrovemetoden.

Du kan efterfølgende gentage grundkurset for kr. 500,-

Kurset afholdes i vore kursuslokaler på Christianslundsvej 88, 2. sal, Nyborg. Det er ikke muligt at overnatte på kursus-/uddannelsesstedet, men der er gode overnatningsmuligheder i gå-afstand fra kursusstedet.

Tilmelding:
Send mig en sms på 22 43 62 61 med navn, adresse, tlf. og mail, hvorefter jeg sender dig en faktura. Du er tilmeldt kurset når fakturaen er betalt.
Du er velkommen til at kontakte mig på tlf. 22 43 62 61, hvis du har brug for mere information.

Det har været et rigtig godt og lærerigt kursus, og jeg har nu stort mod på at komme hjem og bruge min viden.

J., Nyborg

Klar og let tilgængelig formidling af viden, der kan bruges i mange sammenhænge. Giver en større forståelse af sammenhænge mellem fysik og psyke.

Anonym

X