+45 22 43 62 61 (fra kl. 14:30-15:00) anette.baekkelund@gmail.com

Metametoden

Overbygning (4 dage)
 
DATOER FOR AFHOLDELSE AF KURSET:

21 – 27/10-2019  – afholdes i Fuengirola i Spanien    FORTSAT PLADSER

UNDERVISERE: 

Anette og Jens Bækkelund

PRIS: 

kr. 5.000,-

Incl i prisen; Fly KBH/Malaga retur/retur med håndbagage, 5 overnatninger i delt dobbeltværelse på Hotel Las Palmeras med halvpension, bus Malaga/Fuengirola retur samt kursusforløb på 28 timer.

Excl. i prisen er frokost samt drikkelse

RAB godkendt kursus for FDZ og ZCT’s medlemmer med 32 RAB-point. Se www.zct.dk under kurser.

BLIV KLAR TIL AT ANVENDE METAMETODEN I PRAKSIS!

Med udgangspunkt i grundkurset i Meta-metoden arbejdes der videre med specifikke sygdomme (lunger, hjerte, lever, nyre o.m.a). Kursisterne lærer teknikken bag effektiv coaching, således at de bagved liggende traumer kan findes og synliggøres med enkle, effektive teknikker. Der lægges stor vægt på praktiske øvelser samt bearbejdning af egne oplevelser og traumer.

 

DET PRAKTISKE

Efterfølgende afholder jeg supervision en gang om måneden. Du får her lejlighed til at øve de teknikker, du allerede har lært, ligesom du får lejlighed til at stille spørgsmål omkring behandlingsteknik m.v. Den efterfølgende supervision er meget vigtig for den totale forståelse af hele Metametoden. Efter grundkurset, overbygningen samt et antal supervisioner er du grundigt forberedt til at anvende Metametoden i praksis.

Du kan efterfølgende gentage kurset for kr. 1.000,-

BEMÆRK: Det er en forudsætning for at blive tilmeldt Metametoden-overbygningen, at du har gennemført Metametoden-grundkurset.

Kurset afholdes i vore kursuslokaler på Christianslundsvej 88, 2. sal, Nyborg. Det er ikke muligt at overnatte på kursus-/uddannelsesstedet, men der er gode overnatningsmuligheder i gå-afstand fra kursusstedet.

Tilmelding:
Send mig en sms på 22 43 62 61 med navn, adresse, tlf. og mail, hvorefter jeg sender dig en faktura. Du er tilmeldt kurset når fakturaen er betalt.
Du er velkommen til at kontakte mig på tlf. 22 43 62 61, hvis du har brug for mere information.

Som altid dejligt at være en del af et rigtigt godt kursus. Et godt skub fremad for mig lige nu.
HHR

Jeg har fået så meget ny viden, formidlet på en levende, inspirerende og konstruktive måde. Et stort teoretisk materiale som vi alle på holdet har lært at omsætte til praksis. Jeg har fået et helt utrolig spændende værktøj som jeg glæder mig til at bruge.
Line

Meta-metoden har givet mig, et indblik og en forståelse for sammenhængen mellem psyke samt fysisk, og har givet en forståelse for at det er muligt at helbrede noget, som jeg har døjet med i flere år.
Anonym

X