+45 22 43 62 61 (fra kl. 14:30-15:00) anette.baekkelund@gmail.com

Om behandlingen

 

METAMEDICINSK ANALYSE / UDREDNING

Denne coach-teknik er for dig, der ønsker en bevidst behandling, og som vil arbejde med kroppens selvhelbredende energier. Vi arbejder sammen om at finde årsagen til din sygdom/dit symptom – derefter sammensætter jeg den korrekte behandling med udgangspunkt i den metamedicinske analyse.

Den metamedicinske analyse er første del af en behandling (f.eks. TFT, healing eller hypnose).

 

TANKEFELTTERAPI (TFT) / EMOTIONEL FRIHEDSTEKNIK (EFT)

Tankefeltterapi er en effektiv metode til behandling af mange psykologiske og fysiologiske problemer. Erfaringer viser, at TFT/EFT virker på 80-90% af de behandlede.

 

HVAD KAN DET BRUGES TIL?
TFT kan med fordel bruges, hvis du har problemer med:
– Traumer
– Lettere depressive tilstande
– Angst
– Vrede
– Fobier (f.eks. edderkopper, slanger, små rum)
– Livskriser
– Afhængighed (f.eks. rygning, sukker, alkohol)
– Lavt selvværd
– Sorg
– Stress
– Modløshed
– Tvangstanker og tvangshandlinger
– Søvnløshed
– Fysisk smerte
– Tinnitus
– Læsevanskeligheder
– Dødsangst
– Depression
– Generaliseret angst
osv.

 

HVAD ER FREMGANGSMÅDEN?
Tankefeltterapi fjerner irrationel frygt, der stammer fra gamle oplevelser. Tankefeltterapi virker gennem påvirkning af kroppens energibaner. Terapeuten banker blidt med fingrene på forskellige punkter på klientens krop – hovedsageligt hovedet og overkroppen – mens modtageren holder tankerne fokuseret på sit problem. Metoden har vist forbløffende gode resultater, og ofte forsvinder problemet i løbet af meget kort tid.

 

HYPNOSE

Hypnose er en blid traumehealingsteknik, hvor jeg ved hjælp af meditation kobler dit bevidste jeg fra og finder og derefter forløser dine traumer. Fordelen ved hypnose er, at éns personlige strategier ikke påvirker behandlingen. Selvom man bliver lagt i delvis tranche, er man ikke helt “væk”, og man kan ikke manipuleres til ting eller tanker, man ikke ønsker. Sammenfattende kan man sige, at hypnosen gør det lettere for terapeuten at komme ind til klientens traume, selvom den pågældende yder modstand – bevidst eller ubevidst.

 

PEAK STATES TERAPI

Peak States Terapi er en regressions- og healingsterapi, der ligesom TFT er meget hurtigtvirkende. Terapiformen kaldes også Power Terapi pga. dens effektivitet og hurtige virkning.

Målet med behandlingen er at forløse gamle oplevelser. Det gøres ved at heale traumer, som enten er aktiveret her og nu, eller traumer der er opstået på et eller andet tidspunkt fra fødslen og bagud i tid, også kaldes før-fødselstraumer.

 

HEALING

Healing genskaber balancen i din krop og er en af verdens ældste behandlingsformer. Terapiformen er kendetegnet ved, at healeren tilfører klienten “energi” ved håndspålæggelse. Denne energi styrker immunforsvaret, afbalancerer centralnervesystemet og genetablerer kroppens naturlige evne til at helbrede sig selv – den er især effektiv mod stress.

Healing gør det lettere at slippe gamle mønstre, der ikke længere er gavnlig for dig, og som begrænser dig i din dagligdag. Ved denne genopretning bliver du bedre i stand til at leve et harmonisk liv med fred, lys og livsglæde.

Healing bringer mennesket i kontakt med sin essens (helhed) – fysisk, følelsesmæssigt, mentalt og åndeligt. Klienten oplever ro og balance, glæde og overskud samt mindre behov for søvn.

Behandlingen kan også understøtte personlig udvikling, og jeg har blandt mine klienter adskillige terapeuter, som modtager min behandling for at opnå bedre selvindsigt og overblik i deres daglige arbejde.

Pin It on Pinterest

X