Om uddannelsen

Psykoterapeut efter Brooksgrove-metoden
 
  • Brooksgrove Education LogoHar du lyst til at få en uddannelse som opfylder myndighedernes krav til en psykoterapeutuddannelse? (Efter uddannelsen opfylder du desuden Skats krav for at kunne udføre momsfritaget sygdomsbehandling (lønsumsafgiftspligtigt)).
  • Har du lyst til at få en uddannelse, hvor du kan hjælpe dine klienter både med fysiske og psykiske problemer?
  • Har du lyst til at få en uddannelse, hvor du samtidig arbejder med dine egne udfordringer og begrænsninger?
  • Har du lyst til at lære de mest effektive og simple teknikker til bearbejdning
    af traumer/udfordringer?
  • Har du lyst til at få hjælp til at komme i gang som selvstændig terapeut?

Så er Brooksgrove-uddannelsen lige noget for dig!

 

Uddannelse efter Brooksgrove-metoden indeholder Tankefeltterapi/EFT, METAsundhed, Regressionsterapi, Coachteknikker, Hypnoseterapi samt andre teknikker til sygdomsbehandling.
Der gives merit for tidligere uddannelser, så hvis du allerede har gennemgået lignende forløb, kan disse medregnes i uddannelsen.

Du kan sammensætte uddannelsen efter den tid du har til rådighed. Se uddannelsens studieplan og meld dig løbende til de datoer, som passer ind i din kalender. Datoerne på kurserne vil løbende blive opdateret.

Hver kursusdag koster kr. 1.000,-

Prisen for den mundtlige psykoterapeutiske eksamen er kr. 1.000,- og prisen for den skriftlige eksamen er ligeledes kr. 1.000,-

Du bliver på uddannelsen undervist af både Anette og Jens Bækkelund

Alle kurserne i uddannelsen afholdes i vore kursuslokaler på Christianslundsvej 88, 2. sal, Nyborg. Det er ikke muligt at overnatte på kursus-/uddannelsesstedet, men der er gode overnatningsmuligheder i gå-afstand fra kursusstedet.

Tilmelding:
Send mig en sms på 22 43 62 61 med navn, adresse, tlf. og mail, hvorefter jeg sender dig en faktura. Du er tilmeldt kurset når fakturaen er betalt.
Du er velkommen til at kontakte mig på tlf. 22 43 62 61, hvis du har brug for mere information.