Om behandlingen

Forløs dine traumer og bliv fri!

MIN BEHANDLINGSFORM

Helt overordnet benytter jeg en blanding af TFT, EFT, Peak States Terapi, healing, hypnoterapi samt fysiologisk udredning baseret på METAsundhed. Jeg har i løbet af mine år som terapeut erfaret, at det er med denne sammenkobling, at de største resultater opnås. Du kan læses et udpluk af mine behandlingsresultater under “Behandling” –> “Behandlingsresultater”.

Du kan læse mere om de enkelte behandlingsteknikker på denne side.

TANKEFELTTERAPI (TFT) / EMOTIONEL FRIHEDSTEKNIK (EFT)

Teknikker som Tankefeltterapi (TFT) og Emotionel Frihedsteknik (EFT) er yderst effektive redskaber til at opnå et bedre helbred – fysisk, mentalt og emotionelt. Ved hjælp af en simpel “banketeknik” bliver de grundlæggende mønstre og oplevelser, der ligger til grund for dine udfordringer, opløst, og øjeblikkelige resultater vil forekomme. Helt kort kan teknikkerne siges at være en blanding af akupressur (akupunktur uden nåle) og moderne psykologi. 

Med lidt øvelse kan man benytte TFT/EFT på egen hånd på helt basale udfordringer, men ved større problematikker, eller blot for at opnå de største resultater, vil jeg anbefale at gå i behandling hos en erfaren terapeut. 

PEAK STATES TERAPI

Peak States Terapi er en regressions- og healingsterapi, der ligesom TFT er meget hurtigtvirkende. Terapiformen kaldes også Power Terapi pga. dens effektivitet og hurtige virkning.

Målet med behandlingen er at forløse gamle oplevelser. Det gøres ved at heale traumer, som enten er aktiveret her og nu, eller traumer der er opstået på et eller andet tidspunkt fra fødslen og bagud i tid, også kaldes før-fødselstraumer.

HEALING

Healing genskaber balancen i din krop og er en af verdens ældste behandlingsformer. Terapiformen er kendetegnet ved, at healeren tilfører klienten “energi” ved håndspålæggelse. Denne energi styrker immunforsvaret, afbalancerer centralnervesystemet og genetablerer kroppens naturlige evne til at helbrede sig selv – den er især effektiv mod stress.

Healing gør det lettere at slippe gamle mønstre, der ikke længere er gavnlig for dig, og som begrænser dig i din dagligdag. Ved denne genopretning bliver du bedre i stand til at leve et harmonisk liv med fred, lys og livsglæde.

Healing bringer mennesket i kontakt med sin essens (helhed) – fysisk, følelsesmæssigt, mentalt og åndeligt. Klienten oplever ro og balance, glæde og overskud samt mindre behov for søvn.

Behandlingen kan også understøtte personlig udvikling, og jeg har blandt mine klienter adskillige terapeuter, som modtager min behandling for at opnå bedre selvindsigt og overblik i deres daglige arbejde.

HYPNOTERAPI

Hypnose er en blid traumehealingsteknik, hvor jeg ved hjælp af meditation kobler dit bevidste jeg fra og finder og derefter forløser dine traumer. Fordelen ved hypnose er, at éns personlige strategier ikke påvirker behandlingen. Selvom man bliver lagt i delvis tranche, er man ikke helt “væk”, og man kan ikke manipuleres til ting eller tanker, man ikke ønsker. Sammenfattende kan man sige, at hypnosen gør det lettere for terapeuten at komme ind til klientens traume, selvom den pågældende yder modstand – bevidst eller ubevidst.

ANALYSE / UDREDNING BASERET PÅ METASUNDHED

Denne coach-teknik er for dig, der ønsker en bevidst behandling, og som vil arbejde med kroppens selvhelbredende energier. Vi arbejder sammen om at finde årsagen til din sygdom/dit symptom – derefter sammensætter jeg den korrekte behandling med udgangspunkt i METAsundhed-analysen.

METAsundhed-analysen er første del af en behandling (f.eks. TFT, healing eller hypnose).

EKSEMPEL PÅ TERAPI

_________

Se, hvordan en hurtig TFT-behandling af eksamensskræk kan foregå.