+45 22 43 62 61 (fra kl. 14:30-15:00) anette.baekkelund@gmail.com

Selvudviklingsrejse til Sydspanien

Inkl. Uddannelsen i Tankefelttereapi (7 dage)

Vi har igennem de sidste 20 års arbejde med meditation og selvudvikling oplevet, at der hos mange er stor lyst til at komme væk fra de daglige omgivelser og gøre noget godt for sig selv; gerne på en udlandsrejse, hvor man har særligt gode muligheder for at opleve ro og stilhed, fokusere på sit eget personlige velbefindende og pleje sin personlige udvikling – både fysisk, psykisk og mentalt.

Vi har derfor nu taget initiativ til disse ture, hvor vi vil introducere dig til Spaniens sydlige solkyst og undervise i meditation, yoga, men ikke mindst Tankefeltterapi (TFT) og de effektive coachteknikker det indebærer.

 

DATOER OG PRIS

Vi har foreløbig ikke arrangeret nogen rejser, men kontakt mig gerne ved interesse. 

Pris: 10.000 kr. pr. person
(for 7 overnatninger på Hotel Las Palmeras inkl. 1/2 pension, fly og TFT-uddannelse samt 3 supervisionsdag i Danmark).

 

UDANNELSEN I TANKEFELTTERAPI

Du vil lære en meget simpel spørgeteknik samt alle grundteknikkerne inden for TFT. Du vil endvidere lære at opløse de konfliktchok, som har lagret sig i din underbevidsthed.

Turen vil være en selvudviklingstur, både fysisk og psykisk, og du vil i løbet af turen bl.a. få kigget på dine egne udfordringer, men på en anderledes og tryg måde. Du vil efter turens afslutning være i stand til at benytte de lærte teknikker på dig selv og bekendte.

Udover undervisning i Tankefeltterapi, vil turen bestå af meditation, yoga for begyndere samt siesta som f.eks. kan bruges på at bade, nye solen eller tage på udflugt til de omkringliggende byer og steder – heriblandt Mijas, Marbella, Malaga og Gibraltar.

 

ANVEND TANKFELTTERAPI I DIN PRAKSIS 

Efter endt rejse vil du desuden have mulighed for at blive Certificeret Tankefeltterapeut, ved bl.a. at deltage gratis i en enkel supervision, som vi tilbyder hos Brooksgrove Education. Herigennem vil du få gennemarbejdet og finpudset dine færdigheder, så du selv kan arbejde som terapeut – det er dog absolut ikke et krav at ville arbejde som terapeur for at deltage i turen!

 

PLAN FOR TUREN

Vi mødes i Københavns Lufthavn senest 3 timer før afgang omkring kl. 7 den 18. maj 2020 (det konkrete tidspunkt oplyses efter tilmelding), og vi flyver samlet til Malaga. Her venter en bus på os og kører os til hotellet i Fuengirola, hvor vi skal bo og hovedsageligt “holde til”. Turen med bus varer blot ca. 30 min., og vi er ved hotellet omkring kl. 14, hvor vi kan aflevere vores bagage inden incheck kl. 15.

Inden vi checker ind, bliver der mulighed for en lille rundtur i byen, så alle kan danne sig et hurtigt indtryk af alle de dejlige steder og skønne omgivelser, som byen byder på – og især det fantastiske klima, der er året rundt i Sydspanien.

Vi skal på det 4-stjernet Hotel Las Palmeras, der ligger lige ud til strandpromenaden, og som har en storslået udsigt til både strand og lystbådehavn. Udover direkte adgang til strandpromenaden og kun 200 meter til den flotte sandstrand, er der bus og tog i gåafstand, hvis man ønsker at udforske de omkringliggende steder i “fritiden”. Der er desuden en masse hyggelige restauranter og barer i området, hvis man får lyst til en drink (eller to) om aftenen.

Følgende faciliteter kendetegner hotellet:

 • Centrum: 500 meter
 • Strand: 200 meter
 • Pool
 • Balkon/terrasse
 • Morgenmadsrestaurant og bar
 • Internet

 

DET “KEDELIGE”

 • Der er et begrænset antal pladser på i alt 16 – så tilmeld dig med det samme!
 • Mindstealderen for deltagelse er 18 år.
 • Depositum på 4.000 kr. betales ved bindende tilmelding, og restbeløbet betales senest 3 mdr. før afrejse. Beløbet tilbagebetales ikke ved eventuel afbud, da alle rejser er købt på forhånd.
 • Prisen inkluderer flybillet fra København til Malaga tur/retur inkl. håndbagage, busbillet fra Malaga Lufthavn til Fuengirola tur/retur, overnatning i dobbeltværelser på Hotel Las Palmeras i Fuengirola med 1/2 pension samt undervisning (heriblandt meditation, yoga og TFT-uddannelse) fra 3-6 timer om dagen.
 • Der er mulighed for overnatning i enkeltværelse mod ekstrabetaling af 1.700 kr. Dette skal oplyses ved tilmelding.
 • Ekstra bagage i flyet (20 kg) koster 400 kr. ekstra. Dette skal oplyses ved tilmelding.
 • Deltagerne sørger selv for transport til Københavns Lufthavn samt forsikring mod evt. aflysning (rejseforsikring).
 • Vi tager forbehold for enhver force majeure – strejke, lockout, uroligheder, vejrlig og andet, der kan forhindre rejsen. Godgørelsen herfor søges af hver enkelt deltager via rejseforsikringen.
 • Hvis du lider af en sygdom, der kræver medicin og/eller jævnlig kontrol, bør du forinden konsultere din læge. Turen vil dog som udgangspunkt være afslappende og ustresset og derfor på ingen måde strabadserende for deltagerne.
 • Deltagere, der har gennemgået TFT- og Meta-kurser hos os (Brooksgrove Education), kan medregne rejsen som 42 supervisionstimer.
 • Der kan forekomme mindre ændringer af tidsplanen.

 

TILMELDING
Skal ske til Anette Bækkelund på:
Tlf. 22 43 62 61
Mail: anette.baekkelund@gmail.com

 

Vi glæder og meget til at tage jer med på en uovertruffen oplevelses- og selvudviklingtur!

Kærlig hilsen

Anette og Jens Bækkelund
Brooksgrove Education

X