+45 22 43 62 61 (fra kl. 14:30-15:00) anette.baekkelund@gmail.com

Selvudviklingsrejse til Bali

Inkl. Uddannelsen i Tankefelttereapi (15 dage)

Vi har igennem de sidste 20 års arbejde med meditation og selvudvikling oplevet, at der hos mange er stor lyst til at komme væk fra de daglige omgivelser og gøre noget godt for sig selv; gerne på en udlandsrejse, hvor man har særligt gode muligheder for at opleve ro og stilhed, fokusere på sit eget personlige velbefindende og pleje sin personlige udvikling – både fysisk, psykisk og mentalt.

Vi tog derfor initiativ til selvudviklingsrejserne til Sydspanien, heriblandt meditation- og yogature samt ture inklusiv hele vores TFT-uddannelse. Disse rejser var – det er de sådan stadig – en kæmpe succes, og vi har derfor valgt at tage skridten videre ved at tage væk fra Europas kendte rammer – nemlig til kulturrige Bali.

 

DATOER OG PRIS

Vi har foreløbig arrangeret rejser i følgende perioder:
11. til 27. september 2020

Pris: 14.995 kr. pr. person
(for bl.a. 15 overnatninger, 2 heldagsudflugter, kursus i selvudvikling og skyggesidearbejde, herunder Tankefeltterapeut, samt 1 supervisionsdag i Danmark).

 

UDANNELSEN I TANKEFELTTERAPI

Du vil lære en meget simpel spørgeteknik samt alle teknikkerne inden for TFT. Du vil endvidere lære at opløse de konfliktchok, som har lagret sig i din underbevidsthed. Endvidere vil der på hele turen være meditationer, yoga og en masse hyggeligt samvær.

Turen vil være en selvudviklingstur, både fysisk og psykisk, og du vil i løbet af turen bl.a. få kigget på dine egne udfordringer, men på en anderledes og tryg måde. Du vil efter turens afslutning være i stand til at benytte de lærte teknikker på dig selv og dine bekendte.

Udover undervisning i Tankefeltterapi, skal vi på 2 heldagsudflugter rundt på Bali. Se alle de smukke seværdigheder, spise den lækre balinesiske mad, se den balinesisk dans og se solen stå op i Munduk.

 

ANVEND TANKFELTTERAPI I DIN PRAKSIS 

Efter endt rejse vil du desuden have mulighed for at blive Certificeret Tankefeltterapeut, ved bl.a. at deltage gratis i en enkel supervision, som vi tilbyder hos Brooksgrove Education. Herigennem vil du få gennemarbejdet og finpudset dine færdigheder, så du selv kan arbejde som terapeut – det er dog absolut ikke et krav at ville arbejde som terapeut for at deltage i turen!

 

PLAN FOR TUREN

Vi mødes i Københavns Lufthavn senest 3 timer før afgang den 11. september 2020 (det konkrete tidspunkt oplyses efter tilmelding), og vi flyver samlet til Bali. Her venter en bus på os og kører os til vores første hotel  – THE ALEA HOTEL  i SEMINYAK, hvor vi skal bo og hovedsageligt “holde til” de første 6 dage. Turen med bus varer blot ca. 30 min.

THE Alea Hotel i Seminyak har direkte adgang ud til swimmingpoolen. Hotellet ligger 10 min gang til stranden. Så der er rig mulighed for at hygge sig ved vandet, shoppe og bare slappe af i de 5 timers siesta der er mellem kursusmodulerne. Der er desuden en masse hyggelige restauranter og barer i området, hvis man får lyst til en drink (eller to) om aftenen.

Efter de første 6 dage i Seminyak tager vi nu en heldagsudflugt i bus rundt på Bali og ender i højlandet – Munduk – hvor vi skal bo 3 nætter i Bali Rahayu Homestay. I Munduk. I Munduk er der mulighed for at komme på en 4-timers trekkingtur for at se solopgangen. Vi kommer bla. forbi rismarkerne, vulkanerne og ikke mindst de smukke vandfald.

,Efter de 3 dage i højlandet bliver vi hentet af en bus og får nu at se de smukkeste seværdigheder på øst-kysten af Bali. Vi skal se Modertemplet, kunsthåndværk  og abeskoven i Ubud, smukke budhistiske templer og et besøg på en kaffeplantage. Vi kører videre og skal bo de sidste 6 dage på Parigata Resorts i Sanur. Super dejligt hotel, men en masse grønne omgivelser og meget tæt på vandet som du får mulighed for at nyde i siestaen.

 

Glæd dig – Bali er et sted du aldrig vil glemme.

 

DET “KEDELIGE”

 • Der er et begrænset antal pladser på i alt 16 – så tilmeld dig med det samme!
 • Mindstealderen for deltagelse er 18 år.
 • Depositum på 7.000 kr. betales ved bindende tilmelding, og restbeløbet betales senest 3 mdr. før afrejse. Beløbet tilbagebetales ikke ved eventuel afbud, da alle rejser er købt på forhånd.
 • Prisen inkluderer flybillet fra København til Denpassar tur/retur inkl. 20 kg bagage, mad ombord på flyet, bus til og fra lufthavnen, 2 heldagsture, overnatning i dobbeltværelser 1/4 pension samt undervisning (heriblandt meditation, yoga og tankefeltterapi) fra 3-6 timer om dagen.
 • Der er mulighed for overnatning i enkeltværelse mod ekstrabetaling af 4.000 kr. Dette skal oplyses ved tilmelding.
 • Deltagerne sørger selv for transport til Københavns Lufthavn samt forsikring mod evt. aflysning (rejseforsikring)
 • Deltagerne har selv ansvar for at få de vaccinationer som Sundhedsstyrelsen anbefaler for området. Vaccinationerne gives af egen læge.
 • Vi tager forbehold for enhver force majeure – strejke, lockout, uroligheder, vejrlig og andet, der kan forhindre rejsen. Godgørelsen herfor søges af hver enkelt deltager via rejseforsikringen.
 • Hvis du lider af en sygdom, der kræver medicin og/eller jævnlig kontrol, bør du forinden konsultere din læge. Turen vil dog som udgangspunkt være afslappende og ustresset og derfor på ingen måde strabadserende for deltagerne.
 • Deltagere, der tidligere har gennemgået TFT- og Meta-kurser hos os (Brooksgrove Education), kan medregne rejsen som 49 supervisionstimer.
 • Der kan forekomme mindre ændringer af tidsplanen.

 

TILMELDING
Skal ske til Anette og Jens Bækkelund på:
Tlf. 22 43 62 61/ 22 59 69 24
Mail: anette.baekkelund@gmail.com

 

Vi glæder og meget til at tage jer med på en uovertruffen oplevelses- og selvudviklingtur!

Kærlig hilsen

Anette og Jens Bækkelund
Brooksgrove Education

 

NÆSTE TUR:

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

ANETTE BÆKKELUND

Jeg tilbyder adskillige terapiformer bl.a. Tankefeltterapi (TFT/EFT), Peak States Terapi og healing, og jeg anvender fysiologisk udredning baseret på Metamedicin. Terapien foregår i mit hjem i Nyborg eller i klinikken i Nørregade 16, Odense efter særlig aftale.

KONTAKT

Anette Bækkelund
Christianslundsvej 88
5800 Nyborg
Danmark

Tlf. +45 22 43 62 61
anette.baekkelund@gmail.com

CVR nr. 33 13 03 09

SOCIALE MEDIER
SØG PÅ SIDEN

Pin It on Pinterest

X