Selvudviklingsrejse til Sydspanien inkl. grundkursus i TFT

Inkl. uddannelsen i Tankefeltterapi (7 dage)

Vi har igennem de sidste 20 års arbejde med meditation og selvudvikling oplevet, at der hos mange er stor lyst til at komme væk fra de daglige omgivelser og gøre noget godt for sig selv; gerne på en udlandsrejse, hvor man har særligt gode muligheder for at opleve ro og stilhed, fokusere på sit eget personlige velbefindende og pleje sin personlige udvikling – både fysisk, psykisk og mentalt.

Vi har derfor nu taget initiativ til disse ture, hvor vi vil introducere dig til Spaniens sydlige solkyst og undervise i meditation, yoga, men ikke mindst Tankefeltterapi (TFT) og de effektive coachteknikker det indebærer.

 

DATOER OG PRIS

13. og 14. august 2022 i Nyborg (TFT-grundkursus)
11.-18. oktober 2022 (inkl. TFT-overbygning)
1-dags supervision i Nyborg efter hjemkomst (dato kommer senere)

Pris: 10.000 kr. pr. person
(for TFT-grundkursus i Nyborg; TFT-overbygning i Spanien; 7 overnatninger på Apartamentos Bajondillo i Torremolinos; supervisionsdag i Nyborg)

 

UDANNELSEN I TANKEFELTTERAPI

Du vil lære en meget simpel spørgeteknik samt alle grundteknikkerne inden for TFT. Du vil endvidere lære at opløse de konfliktchok, som har lagret sig i din underbevidsthed.

Turen vil være en selvudviklingstur, både fysisk og psykisk, og du vil i løbet af turen bl.a. få kigget på dine egne udfordringer, men på en anderledes og tryg måde. Du vil efter turens afslutning være i stand til at benytte de lærte teknikker på dig selv og bekendte.

Udover undervisning i Tankefeltterapi, vil turen bestå af meditation, yoga for begyndere samt siesta som f.eks. kan bruges på at bade, nye solen eller tage på udflugt til de omkringliggende byer og steder – heriblandt Mijas, Marbella, Malaga og Gibraltar.

 

ANVEND TANKFELTTERAPI I DIN PRAKSIS 

Efter endt rejse vil du desuden have mulighed for at blive Certificeret Tankefeltterapeut, ved bl.a. at deltage gratis i en enkel supervision, som vi tilbyder hos Brooksgrove Education. Herigennem vil du få gennemarbejdet og finpudset dine færdigheder, så du selv kan arbejde som terapeut – det er dog absolut ikke et krav at ville arbejde som terapeur for at deltage i turen!

 

PLAN FOR TUREN

Vi mødes i Københavns Lufthavn kl. 7:50 og flyver med Ryanair kl. 10:50 (flyet hjem er d. 18. okt. kl. 6:45).

Ved Malaga Lufthavn bliver vi samlet op af en bus, som kører os hele vejen til hotellet i Torremolinos, hvor vi skal bo. Turen med bus varer blot ca. 30 min., og vi er ved hotellet omkring kl. 15:30, hvor vi strakt kan tjekke ind.

Efter vi har tjekket ind, bliver der mulighed for en lille rundtur i byen, så alle kan danne sig et indtryk af alle de dejlige steder og omgivelser, som byen byder på – og især det fantastiske klima, der er året rundt i Sydspanien.

Vi skal bo på det 4-stjernet lejlighedshotel Apartamentos Bajondillos i Torremolinos, der ligger lige over for byens dejlige badestrande.

Samtlige lejligheder har egen terrasse, og nogle af dem har havudsigt. Der er også et lille køkken med kogeplader og køleskab. Der er desuden pudemenu. Derudover har komplekset et selvbetjeningsvaskeri.

Bajondillos’ pool er omgivet af en have med liggestole og har sæsonåben poolbar. Der er også bordtennisbord, bibliotek og spillerum. Der arrangeres et bredt udvalg af underholdning på stedet, både om dagen og om aftenen, herunder levende musik.

Følgende faciliteter kendetegner hotellet:

 • Centrum: 300 meter
 • Strand: 0 meter
 • Pool (solseng koster ekstra)
 • Balkon/terrasse
 • Morgenmadsrestaurant og bar
 • Internet

 

DET “KEDELIGE”

 • Der er et begrænset antal pladser på i alt 16 – så tilmeld dig med det samme!
 • Mindstealderen for deltagelse er 18 år
 • Depositum på 5.000 kr. betales ved bindende tilmelding, og restbeløbet på 5.000 kr. betales senest 3 mdr. før afrejse. Beløbet tilbagebetales ikke ved eventuel afbud, da alle rejser er købt på forhånd
 • Prisen inkluderer busbillet fra Malaga Lufthavn til Torremolinos tur/retur; 7 overnatninger i delt dobbeltværelser på Apartamentos Bajondillo i Torremolinos (ingen pension); undervisning – 6 t. om dagen (heriblandt meditation, yoga samt TFT-uddannelsen)
 • Der er mulighed for overnatning i enkeltværelse mod ekstrabetaling af 1.700 kr. Dette skal oplyses ved tilmelding
 • Deltagerne sørger selv for transport til Københavns Lufthavn; fly tur/retur fra Kbh til Malaga; forsikring mod evt. aflysning (rejseforsikring)
 • Vi tager forbehold for enhver force majeure – strejke, lockout, uroligheder, vejrlig og andet, der kan forhindre rejsen. Godgørelsen herfor søges af hver enkelt deltager via rejseforsikringen
 • Hvis du lider af en sygdom, der kræver medicin og/eller jævnlig kontrol, bør du forinden konsultere din læge. Turen vil dog som udgangspunkt være afslappende og ustresset og derfor på ingen måde strabadserende for deltagerne
 • Deltagere, der har gennemgået TFT-uddannelsen hos os (Brooksgrove Education), kan medregne rejsen som 70 supervisionstimer
 • Den endelig plan kommer senere

 

TILMELDING
Skal ske til Anette Bækkelund på:
Tlf. 22 43 62 61
Mail: anette.baekkelund@gmail.com

 

Vi glæder og meget til at tage jer med på en uovertruffen oplevelses- og selvudviklingtur!

Kærlig hilsen

Anette og Jens Bækkelund
Brooksgrove Education

NÆSTE TUR:

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)