Selvudviklingsrejse til Sydspanien inkl. META-grundkursus

Fokus på meditation, yoga og METAsundhed (7 dage)

Nu har corona-pandemien for alvor sluppet sit tag, og vi er klar igen! Vil du med os til Sydspanien for kun 3.500 kr.?

Vi har igennem de sidste 20 års arbejde med meditation og selvudvikling oplevet, at der hos mange er stor lyst til at komme væk fra de daglige omgivelser og gøre noget godt for sig selv – gerne på en udlandsrejse, hvor man har særligt gode muligheder for at opleve ro og stilhed, fokusere på sit eget personlige velbefindende og pleje sin personlige udvikling – både fysisk, mentalt og spirituelt.

Siden 2018 har vi været afsted på ture til Fuengirola, men denne gang tager vi til Torremolinos, der ligger mellem Malaga og Fuengirola.

Turen er åben for alle – unge som gamle (dog mindst 1 år) – og det kræver ingen forudsætninger at deltage. Hvis man lider af en sygdom, der kræver medicin og jævnlig kontrol, bør man dog forinden konsultere sin læge. Turen vil dog som udgangspunkt være afslappende og afstressende og derfor på ingen måde strabadserende for deltagerne.

Sideløbende med meditation, yoga og grundkursus i METAsundhed bliver der også tid til en masse hygge og afslapning. Som noget nyt vil du på denne tur få muligheden for at få lavet en psykologisk analyse af dine fysiske og/eller følelsesmæssige udfordringer.

 

Plan for turen
Udrejse (Kastrup Malaga): 10. oktober 2023 kl. 10.10
Hjemrejse (Malaga Kastrup): 17. oktober 2023 kl. 6.05

Vi mødes i Københavns Lufthavn senest 2,5 timer før afgang, og vi flyver samlet til Malaga. Ved Malaga Lufthavn venter der en bus på os, som tager os til hotellet i Torremolinos. Turen med bus varer blot ca. 30 min., og vi er ved bestemmelsesstedet omkring kl. 15.00.

Efter indtjekning bliver der mulighed for en lille rundtur i byen, så alle kan danne sig et indtryk af alle de dejlige omgivelser og steder, som byen byder på – og især det fantastiske klima, der er året rundt i Sydspanien.

Vi skal bo på Hotel Apartamentos Bajondillo i Torremolinos – et 4-stjernet hotel der ligger lige over for byens dejlige badestrande.

Samtlige lejligheder har egen terrasse, og nogle af dem har havudsigt. Der er også et lille køkken med kogeplader og køleskab, så der er mulighed for at lave alle måltider hjemme på hotellet. Desuden har hotellet et selvbetjeningsvaskeri samt gratis Wi-Fi.

Hotellet ligger lige ud til strandpromenaden, som man har direkte adgang til fra hotellet, og der er kun 200 meter til den flotte sandstrand samt en kort gåtur til de mange tilbud, som Torremolinos byder på. Der er gåafstand til både bus og tog.

Hotellet har desuden en udendørs pool, som er omgivet af en have med liggestole og poolbar, og der er bordtennisbord, bibliotek og spillerum. Der arrangeres et bredt udvalg af underholdning på stedet – både om dagen og om aftenen, herunder levende musik.

Hvis man gerne vil ud om aftenen, er der et rigt natteliv omkring hotellet og havnen.

Læs mere om hotellet på følgende link: https://da.hotels.com/ho296527/hotel-apartamentos-bajondillo-torremolinos-spanien/

 

Pris og anden vigtig information
3.500 kr. pr. person for 7 overnatninger i delt dobbeltværelse på 4-stjernet hotel (ekskl. fly og mad, som du selv står for. Vi hjælper dig gerne med at bestille fly, og det er muligt at lave mad i lejligheden). Prisen inkluderer desuden grundkursus i METAsundhed samt undervisning i meditation og yoga.

Har du en ægtefælle/ven/kæreste/osv., som ønsker at komme med, men ikke vil deltage i aktiviterne, er prisen 2.500 kr. (ekskl. fly og mad).

Der er mulighed for overnatning i enkeltværelse mod ekstrabetaling af kr. 1.600. Dette skal oplyses ved tilmeldingen.

Beløbet betales senest 3 mdr. før afrejse og tilbagebetales ikke ved eventuelt afbud, da alle rejser er købt på forhånd. Hvis rejsen aflyses pga. COVID-19 eller andre uforudsete hændelser, bliver det fulde beløb dog naturligvis betalt tilbage.

Deltagerne sørger selv for rejsen til Københavns Lufthavn og forsikring mod evt. aflysning (rejseforsikring). Vi tager forbehold for enhver force majeure – strejke, lockout, uroligheder, vejrlig og andet, der kan forhindre rejsen. Godtgørelse herfor søges af hver enkelt deltager via rejseforsikringen.

For deltagere, der har gennemgået TFT- og META-kurser hos os, kan opholdet medregnes som 21 supervisonstimer.

 

Tilmelding kan se til:
Tlf. 22 43 62 61 (Anette)
Mail: anettebaekkelund@gmail.com

 

Vi glæder os meget til at tage jer med på en helt uovertruffen oplevelses- og selvudviklingstur.

Kærlig hilsen

Anette og Jens Bækkelund

Program

Det endelige program kan læses her, når vi er kommet tættere på turen. Det vil desuden blive sendt til de tilmeldte.

NÆSTE TUR:

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

DATOER FOR 2023

_________

oktober

tirs.10okt.Hele dagentirs.17SPANIEN: META-grundkursus, meditation og yoga(Hele dagen)(GMT+02:00) Hotel Apartamentos Bajondillo, Torremolinos, SpanienTypeAndet

DATOER FOR 2024

_________

maj

ons. 15majHele dagenons. 22SPANIEN: META-grundkursus, meditation og yoga(Hele dagen)(GMT+02:00) Hotel Apartamentos Bajondillo, Torremolinos, SpanienTypeAndet