"Stå frem"

Et kursus i personlig formidling (2 dage)
 
DATOER FOR AFHOLDELSE AF KURSET:

Datoer kommer senere

UNDERVISER: 

Anette Bækkelund

PRIS: 

kr. 2.000,- inkl. morgenmad/kaffe/the/frugt samt eftermiddagskage

 

KUNNE DU TÆNKE DIG AT BLIVE EN GOD AUTENTISK UNDERVISER MED NÆRVÆR OG BEVIDST KROPSSPROG?

På kurset lærer du at finde dine traumer/udfordringer. Med udgangspunkt i traumerne lærer du at regrediere tilbage i tiden til første gang, hvor du oplevede dette ubehag, og med en meget simpel meditationsteknik får du traumet forløst.
Du får endvidere lejlighed til at gennemprøve teknikkerne – både på dig selv og dine medkursister, og efter 2 dage har du gennemført et overbygningsmodul på dit TFT/EFT-kursus.
På kurset bliver der gennemført demobehandlinger, og flere af kursisterne har mulighed for at få behandling i løbet af kurset. Af tidsmæssige grunde er der ingen garanti for, at alle når at modtage behandling undervejs.

Til dig der er interesseret i dette kursus, anbefaler jeg bogen Open Heart, Open Mind af Tsoknyi Rinpoche.

 

DET PRAKTISKE

Efterfølgende afholder jeg supervision en gang om måneden. Du får her lejlighed til at øve de teknikker, du allerede har lært, ligesom du får lejlighed til at stille spørgsmål omkring behandlingsteknik m.v.

Du kan efterfølgende gentage kurset for kr. 500,-

BEMÆRK: Det er en forudsætning for at blive tilmeldt Traumehealingskurset, at du har gennemført TFT-grundkurset.

Kurset afholdes i vore kursuslokaler på Christianslundsvej 88, 2. sal, Nyborg. Det er ikke muligt at overnatte på kursus-/uddannelsesstedet, men der er gode overnatningsmuligheder i gå-afstand fra kursusstedet.

Tilmelding:
Send mig en sms på 22 43 62 61 med navn, adresse, tlf. og mail, hvorefter jeg sender dig en faktura. Du er tilmeldt kurset når fakturaen er betalt.
Du er velkommen til at kontakte mig på tlf. 22 43 62 61, hvis du har brug for mere information.