+45 22 43 62 61 (fra kl. 14:30-15:00) anette.baekkelund@gmail.com

TFT / EFT

Grundkursus i Tankefeltterapi og Emotionel Frihedsteknik (2 dage)

LÆR TFT/EFT TIL BEHANDLING AF DIG SELV OG DINE NÆRMESTE!

På kurset gennemgås TFT/EFT, og du får lejlighed til at gennemprøve teknikker – både på dig selv og dine medkursister.

Der vil blive gennemført demobehandlinger, og flere af kursisterne har mulighed for at få behandling i løbet af kurset. Af tidsmæssige årsager er der ingen garanti for, at alle når at modtage behandling undervejs. Hvis det er en TFT/EFT-behandling du er interesseret i, vil jeg anbefale dig at booke en terapi hos mig. KLIK HER for at læse mere om den behandling, jeg tilbyder, ved siden af mine kurser og uddannelser. 

HVAD ER TANKEFELTTERAPI (TFT) / EMOTIONEL FRIHEDSTEKNIK (EFT)?

Tankefeltterapi (TFT) / Emotionel Frihedsteknik (EFT) består af yderst effektive redskaber til at opnå et bedre helbred – fysisk, mentalt og emotionelt. Ved hjælp af en simpel “banketeknik” bliver de grundlæggende mønstre og oplevelser, der ligger til grund for dine udfordringer, opløst, og øjeblikkelige resultater vil forekomme. Helt kort kan teknikkerne siges at være en blanding af akupressur (akupunktur uden nåle) og moderne psykologi. 

Med lidt øvelse kan man benytte TFT/EFT på egen hånd på helt basale udfordringer, men ved større problematikker, eller blot for at opnå de største resultater, vil jeg anbefale at gå i behandling hos en erfaren terapeut.

DATOER FOR 2022

_________

februar

lør.05feb.(feb. 5)9:00søn.06(feb. 6)16:00TFT/EFT - Grundkursus9:00 - 16:00 (6) Christianslundsvej 88, 5800 NyborgType:Uddannelse

august

lør.13aug.(aug. 13)9:00søn.14(aug. 14)16:00TFT/EFT - Grundkursus9:00 - 16:00 (14) Christianslundsvej 88, 5800 NyborgType:Uddannelse

PRIS: kr. 2.000,-

Inkl. morgenmad, kaffe/te, frugt samt eftermiddagskage

DET PRAKTISKE

  • Underviser: Anette Bækkelund
  • Efterfølgende afholder jeg supervision en gang om måneden. Du får her lejlighed til at øve de teknikker, du allerede har lært, ligesom du får lejlighed til at stille spørgsmål omkring behandlingsteknik m.v. Desuden vil du blive introduceret til helt nye teknikker.
  • Du kan efterfølgende gentage kurset for kr. 500,-
  • Kurset afholdes i vore kursuslokaler på Christianslundsvej 88, 2. sal, Nyborg. Det er ikke muligt at overnatte på kursus-/uddannelsesstedet, men der er gode overnatningsmuligheder i gå-afstand fra kursusstedet.
  • Tilmelding: Tilmelding skal ske på sms på tlf. 22 43 62 61 eller på mail anette.baekkelund@gmail.com.
X