Vægtkontrolforløb

1 kursus + 2 terapier
 
DATOER FOR AFHOLDELSE AF KURSET:

Der er pt. ikke planlagt nogle datoer for dette kursus, men kontakt mig alligevel gerne, hvis du er interesseret.
Bemærk: Individuel terapi i min klinik kan (til dels) benyttes i stedet som er.

UNDERVISER: 

Anette Bækkelund

PRIS: 

kr. 2.800,- der omfatter 1 dagskursus samt 2 individuelle terapier
(Beregn en udgift på cirka 1.200 kr. til indkøb af vitaminer/mineraler/HCG)

VÆGTKONTROL – ET FORLØB PÅ 6-9 UGER MED RESULTATGARANTI 

– Har du konstant dårlig samvittighed, når du står på badevægten, eller når du ser dig selv i spejlet?
– Har du tendens til at spise forkert, selvom du godt ved, hvorfor du tager på?
– Synes du, det er en umulig opgave at få gjort noget ved dit vægtproblem?

Så er dette vægttabsforløb lige noget for dig!

Der ligger altid traumer til grund for overspisning og overvægt. Mit vægttabsforløb indeholder derfor to individuelle terapier, der finder og forløser netop dine traumer.
I den videre del af forløbet skal der holdes en stram diæt, men der tilføres ved hjælp af kosttilskud, vitaminer og mineraler netop de ting, der er vigtig for din krop. Det mest bemærkelsesværdige af disse ingredienser er stoffet homøopatisk hCG, som er et stof, der bevirker, at kaloriefattig kost ikke medfører sult, svaghed, smerte eller hovedpine, som ved almindelige slankekure.
På kurset hos mig, som strækker sig over 7 timer, gennemgår jeg en række af de forskellige retter, man kan tilberede og spise under kuren. Der arbejdes med Tankefeltterapi (TFT) og deltagere, der ikke på forhånd har erfaring med at anvende denne teknik, vil få det lært på kurset. Kursisterne arbejder sammen to og to, og man har under hele forløbet nær kontakt med sin ‘makker’ – noget der for de fleste opleves som en stor støtte. Der vil på kursusdagen være kontrolvejning og kontrolmåling, og man opfordres til at tage et før-foto umiddelbart inden forløbet til dokumentation.

Læge Carsten Vagn-Hansen – kendt som Radiodoktoren – har i sit forord til Lis Sindings bog hCG-Kuren beskrevet, hvordan en omprogrammering af hypothalamus (sider i den underste del af hjernen og styrer appetitten) er afgørende for, om et vægttabsforløb har langtidsvirkning eller blot udlignes igen som alle de andre yo-yo kure.
I mit vægttabsforløb er hele planen bygget op omkring denne omprogrammering – bl.a. med helt præcise tilskud af mineraler og vitaminer. Netop derfor har kuren langtidsvirkning, ligesom den på afgørende punkter føles lettere at gennemføre end traditionelle sultekure. Dette mix af vitaminer og mineraler er sammensat efter meget grundig forarbejde og undersøgelser af en dygtig diætist.
Efter afslutning af forløbet, har du nulstillet hypothalamus og givet din krop et nyt udgangspunkt for din normalvægt (set point).
Uddrag fra forordet: “En genial engelsk læge og endokrinolog, Dr. A.T.W. Simeons opdagede for mere end 60 år siden, at hormonet humant chorion gonadotropin – hCG – påvirker hypotalamus på en sådan måde, at man sammen med en kost med få kalorier frigør og forbrænder overflødigt fedt, uden at man mister gavnligt fedt og muskelvæv. hCG medførte, at den kaloriefattige kost ikke medførte irritabilitet, sult, svaghed, smerte eller hovedpine. Noget der ellers er almindeligt ved hårde slankekure”.
Mit vægttabsforløb bygger på netop disse kendsgerninger, dog anvendes der homøopatisk hCG (naturmedicin uden bivirkninger).

 

DET PRAKTISKE

Kurset afholdes i vore kursuslokaler på Christianslundsvej 88, 2. sal, Nyborg. Det er ikke muligt at overnatte på kursus-/uddannelsesstedet, men der er gode overnatningsmuligheder i gå-afstand fra kursusstedet.

Tilmelding:
Send mig en sms på 22 43 62 61 med navn, adresse, tlf. og mail, hvorefter jeg sender dig en faktura. Du er tilmeldt kurset når fakturaen er betalt.
Du er velkommen til at kontakte mig på tlf. 22 43 62 61, hvis du har brug for mere information.

Vægttab 1

Da jeg startede på vægttabskursus hos Anette i januar 2015, var det uden de store forventninger, men dog med en tro på at der ville ske et eller andet, efter en god snak fik jeg den første hypnose som føltes rigtig godt, tog hjem med en god følelse i kroppen. Efter det første døgn, hvor jeg kun spiste hvis jeg var sulten, ja der tabte jeg 2 kg, en måned efter har jeg tabt 7 kg og nu er jeg lige ved at ramme minus 10 kg. Om det er svært, ja til tider, men når jeg bare følger det som Anette har fortalt på kurset og mærker efter hvornår jeg er sulten og kun spiser til jeg er mæt, ja så skal jeg ikke klage. Jeg er en del af en familie på 4 så det må aldrig være en undskyldning for ikke at hoppe ud i det og tage ansvar for sit eget liv.

Henrik, marts 2015

Vægttab 2

Jeg var deltager på et vægttabskursus hos Anette i januar 2015, kurset består af samtaler og hypnose og simple øvelser hjemme, jeg tabte på det første døgn 2kg og nu er mit vægttab på 17kg og jeg taber mig stadig i et roligt og kontrolleret tempo, Anette er aldrig ret langt væk og altid klar med en hjælpende hånd hvis der dukker uventede problemer op.
Har man modet til at tage vare på eget liv og gøre noget ved det, så er et kursus hos Anette et fantastisk godt sted at starte, ALLE kan deltage på et vægttabskursus hos Anette Bækkelund.

Du kan se et billede af resultatet her til venstre.

Henrik, juli 2015

Tabt 9 kilo på 6 uger

Diæten gik forbavsende godt, største afsavn var kaffen om formiddagen på jobbet – indtil jeg huskede at få den koffeinfrie kaffe med.

Anonym